.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

.:::: ام اس چت ::::.

مکانی برای بیماران ام اس www.mschat.zim.ir

شیرینی به قیمت سلامتی

دانستنی هایی درباره شیرین کننده های مصنوعی

آیا می دانید در حدود پنج هزار ماده غذایی مختلف، از نوشابه ها گرفته تا آدامس و شکلات و غذاهای بسته بندی، به صورت آشکار یا پنهان شیرین کننده های مصنوعی دارند.
    آیا می دانید که معروف ترین و پرمصرف ترین شیرین کننده های مصنوعی، «آسپارتام» در ابتدا توسط پنتاگون به عنوان ماده ای برای جنگ های شیمیایی شناخته شد.
    آیا می دانید که تمام شیرین کننده های مصنوعی تحت هر نام و به هر شکل و گونه یا خود یا متابولیت هایشان در بدن سرطانزا هستند؟    آیا می دانید که دلیل ورود شیرین کننده های مصنوعی به بازار، سلامت بیماران دیابتی یا کاهش میزان چاقی در جامعه نیست بلکه تنها و تنها به دلایل اقتصادی و بهره برداری از سودهای کلان حاصله از تولید و فروش این محصولات است؟ تولید شیرین کننده های مصنوعی بسیار ارزان تر از قندهای طبیعی و میزان شیرینی و همچنین دوام آنها عموما چند صد برابر شیرین کننده های طبیعی است. به علاوه، محصولاتی که در حالت عادی به دلیل وجود قند، کمتر یا ابدا مصرف نمی شوند، در اثر تبلیغات، سالم و مفید معرفی می شوند و در نتیجه به مقادیر بسیار باورنکردنی ای به فروش می رسند.
    آیا می دانید سازمان صدور پروانه غذا و دارو در آمریکا، به دلیل خطرناک بودن «آسپارتام» (نوتراسوییت)، تا هشت سال از دادن پروانه مجاز به آن خودداری می کرد.
    آیا می دانید که برای شیرین کننده های مصنوعی میزان مجاز یا حداکثر مجاز قابل مصرف روزانه تعیین شده است؟ یعنی مصرف کننده مجاز است که در روز تنها میزان خاصی از این مواد را مصرف کند و مصرف بیش از حد مجاز آن برای بدن مضر یا خطرناک تشخیص داده شده است. (این نوع طبقه بندی برای سموم موجود در خاک، آب و هوا به کار می رود.)
    آیا می دانید که جامعه پزشکی، بیماری جدیدی به نام «بیماری ناشی از شیرین کننده های مصنوعی» را ثبت و نامگذاری کرده است؟ این بیماری که خود شامل علایم و نشانه های مختلف از قبیل اختلالات عصبی، عضلانی و هورمونی است، با قطع مصرف «آسپارتام» (به شکل ویژه) و سایر شیرین کننده های مصنوعی (به شکل عام) درمان می شود.
    آیا می دانید «دونالد رامسفلد» وزیر دفاع آمریکا در زمان «جورج بوش»، عامل اصلی صدور پروانه برای «آسپارتام» بود. او که در آن زمان مدیرکل و سهامدار اصلی شرکت سازنده «آسپارتام» بود، با زدوبند، رشوه و استفاده از نفوذ خود موفق به گرفتن مجوز تولید و فروش این ماده شد و از این طریق صدها میلیون دلار به جیب خود و کمپانی مربوطه سرازیر کرد.
    آیا می دانید که ارتباط «آسپارتام» با ایجاد سرطان های مختلف و سمپتوم های نورولوژیک و پسایکولوژیک در آزمایش های مختلف به اثبات رسیده است.
    آیا می دانید که 80 درصد مواردی که به نام بیماری ام اس تشخیص داده می شوند، در حقیقت به مصرف شیرین کننده مصنوعی «آسپارتام» مربوط بوده است، چرا که پس از قطع مصرف این ماده از هر چهار نفر، سه نفر بهبود پیدا می کنند.
      روزنامه شرق ، شماره 1658 به تاریخ 8/11/91، صفحه 8 (علم)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد